Onderhoud, reparatie of op zoek naar een computer?

Werkzaamheden

Hieronder ziet u een greep uit onze diensten.

 


WiFi optimalisatie

Problemen met WiFi komt in veel huizen voor, simpelweg omdat het niet op de juiste manier is ingesteld of niet voldoende bereik heeft. Wij hebben verschillende mogelijkheden om het bereik en de snelheid te optimaliseren en zo het maximale uit uw internet verbinding te halen.

Computer reparatie

Met onze speciaal ingerichte werkplaats kunnen wij problemen in uw computer opsporen. Na ons onderzoek krijgt u de reparatie kosten gepresenteerd en pas na uw akkoord gaan wij aan de slag. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Software

Door ons te specialiseren in verschillende software pakketten kunnen wij uw software op de juiste manier instellen. Daarnaast kunnen wij problemen met software verhelpen of u adviseren in welk softwarepakket het best bij uw situatie past.

Verkoop

Wij hebben een breed assortiment met computerproducten, van laptops tot opladers en van wifi-routers tot netwerkkabels. Zelfs reinigingsproducten voor uw computer zit in ons assortiment inbegrepen.

Backup

Wij bieden mogelijkheden voor backup, denk hierbij aan externe harde schijven of een "centraal" backup systeem. Daarnaast bieden wij backupsystemen in "De Cloud", uiteraard is dit voorzien van de beste beveiliging.

Beveiliging

Wij proberen altijd open en transparant te zijn over beveiliging. Het is soms lastig te begrijpen hoe kwaadwillende personen uw computer in zouden kunnen dringen, om u deze zorgen te besparen hebben wij verschillende beveiligingsopties. In sommige gevallen zelfs helemaal GRATIS!